Başkan Ceylan’a TSF Temsilcilerinden Ziyaret..

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, TSF Muğla İl Temsilcisi Ahmet Murat Yenici ve İlçe Temsilcisi Atilla Güler tarafından makamında ziyaret edildi. Bu ziyarette Köyceğiz’de yıl içinde yapılması planlanan satranç turnuvaları ve ilçede satranç severler için ne gibi yenilikler yapılabileceği ile ilgili Başkan Ceylan’a bilgi verildi…

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek , Köyceğiz’de Satranç Federasyonu tarafından yapılacak olan her tür faaliyeti destekleyeceklerini hatta uluslararası projelerde de ev sahipliği yapabileceklerini belirterek Köyceğiz’in en kısa zamanda Satranç Merkezi'ne dönüşmesi için Belediye olarak üzerlerine düşen sorumlulukları mutlaka yerine getireceklerini ifade etti. Başkan Ceylan; TSF İlçe temsilcisi Atilla Güler’i başarılı projelerinden dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi..

TSF Köyceğiz İlçe Temsilcisi Atilla Güler de, yakın ilgiden ve desteklerinden dolayı Başkan Ceylan’a teşekkür ederek, bir çok projeye ortak imza atacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.