Başkan Ceylan’a Mutso’dan Ziyaret.(28 Mayıs 2019)

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birilikte Başkan Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Ceylan’a tebriklerini ileten ve görevlerinde başarılar dileyen MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan odanın tarihi ve faaliyetleri kapsamında kısaca açıklamalarda bulundu.

Odanın faaliyet alanında bulunan ilçeler arasında Köyceğiz’in yer aldığını, bu kapsamda turizmin ilimizde bütün bir yıla yayılması amacıyla yapılması planlanan her projeye destek vermekten, paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Köyceğiz’in sosyal ve kültürel gelişimi başta olmak üzere, ilçemiz Köyceğiz’in kalkınması adına planladıkları projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Ceylan, görev süresince, Köyceğiz’e sosyal ve kültürel gelişimi başta olmak üzere, ilçemizin kalkınması adına planladıkları projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Ziyaret, İlçemiz Köyceğiz ve Odanın faaliyet alanı içerisinde olan bölgelerde planlanan çalışmalar kapsamında yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi..