Açık
Sıcak

Atatürk Ortaokulu Floor Curling Takımından Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’a Ziyaret.(29 Mayıs 2019)

2019 yılı Okullar Arası Floor Curling Yıldız Bayanlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye İkincisi olan Atatürk Ortaokulu Erkek Takımı ve Türkiye beşincisi olan Atatürk Ortaokulu Kız Takımı kazandıkları kupa ile birlikte Köyceğiz Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Floor Curling keyifli bir spor branşı olduğunu anlatan Başkan Ceylan, “Floor Curling özel sporcuların fiziksel ve zihinsel yönden gelişimine katkı sağladığını; Çocukların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik iyi bir spor dalı olduğunu vurgulayarak, gençlerimizi spor konusunda destekleyen değerli ailelerini kutluyor, sporcularımızın göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim”dedi.