Atatürk İlkokulu 3-C sınıfı Öğrencileri ve Öğretmenleri Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı Makamında ziyaret ettiler.(13 Mart 2019)

Atatürk İlkokulu 3-C sınıfı minik öğrencileri ve öğretmenleri Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ı " Çevre Temizliği" ile ilgili makamında ziyaret ettiler.Çevre Temizliği ile ilgili karşılıklı istek-arzular dile getirildi. Başkanımız Kamil Ceylan, ziyaret sırasında minik öğrencilerin isteklerini, sorularını cevapladı ve çevreye olan duyarlılıklarını hakkında konuşmalar yapıldı.
Dünyanın en kıymetli varlığı olarak gördüğümüz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim için çok kıymetli diyen Başkan Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı minik öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.