Açık

Ak Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Okan Yatkın, Köyceğiz Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Belediye Başkanı Kamil Ceylan tarafından Köyceğiz Belediyesi Başkan Yardımcılığına atanan Av.Fatih Ölemez’in istifa etmesi sonucu, yerine Belediye Başkanı Kamil Ceylan tarafından Başkan Yardımcılığına getirilen Okan Yatkın, asıl mesleği İnşaat Mühendisi olan bundan böyle de Köyceğiz Belediyesi'nin yönetiminde ve Köyceğiz halkının hizmetinde olacaktır. Belediyemiz ve İlçemiz Köyceğiz’e hayırlı olsun.

Yeni Başkan Yardımcısı Okan Yatkın’a bağlı birimler; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlükleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.