31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yeni oluşan Köyceğiz Belediye Meclis üyelerinden Av.Fatih Ölemez, Belediye Başkanı Kamil Ceylan tarafından Köyceğiz Belediyesi Başkan Yardımcılığına atandı.

Köyceğiz Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirilen Av.Fatih Ölemez, asıl mesleği Avukatlık olan bundan böyle de Köyceğiz Belediyesi'nin yönetiminde ve Köyceğiz halkının hizmetinde olacaktır. Belediyemiz ve İlçemiz Köyceğiz’e hayırlı olsun.

Yeni Başkan Yardımcısı Fatih Ölemez’e bağlı birimler; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlükleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.