Açık

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ 97.YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ DE TÖRENLE KUTLANDI.

Kaymakamımız Sayın Erdinç DOLU, Milletvekili Burak ERBAY, İlçe Garnizon Komutanı V. Gökhan KAYA, İlçe Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amir ve Müdürleri ile Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meslek Odaları Başkanları, Dernek Başkanları ve Temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Köyceğiz halkının da katılımı ile Çelenk Sunma töreni 30 Ağustos Cuma günü saat 09.00’da Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Atatürk Anıtına Köyceğiz Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Köyceğiz Belediye Başkanlığı çelenklerini sundu. Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda bir (1) dakikalık saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Tören süresince sunuculuk faaliyetini Milli Eğitim Müdürlüğü yürüttü. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Köyceğiz İlçe Kaymakamımız Sayın Erdinç Dolu tarafından yapıldı.Sayın Erdinç DOLU günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasının ardından, Kaymakamlık Makamında Kaymakamımız Sayın Erdinç DOLU beraberinde, Milletvekili Burak ERBAY, İlçe Garnizon Komutanı V. Gökhan KAYA ve İlçemiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN bayram tebriklerinin kabulünü gerçekleştirdi.