3.KÖYCEĞİZ YOGA GÜNLERİ RENKLİ SONA ERDİ

3.KÖYCEĞİZ  YOGA GÜNLERİ RENKLİ  SONA ERDİ

3.KÖYCEĞİZ YOGA GÜNLERİ RENKLİ SONA ERDİ

Köyceğiz'de Avurveda uzmanı Ferhan Yüksel öncülüğün de ''Gelin Köyceğiz'de yoğa birlikte yapalım'' diye başlayan ilk yıl birçok yoga severin katılımı ile başlayıp; bu yıl üçüncü kez yapılan Köyceğiz yoğa günleri gün gittikçe Köyceğiz'in bir marka değeri olmasına neden oluyor. Türkiye'nin her ilinden gelen ve yurtdışından gelen yogacıları buluşturan bu etkinlik bir şenlik havasında geçiyor.

Köyceğiz'in en büyük şehir parkında Köyceğiz Kulak mesire alanında eğitim ve yoga yapan yoga severler gün boyu yapılan etkinliğe katılıyorlar. Parkın her yerinde 7 den yetmişe tüm gruplar yoga severler kendilerine uygun yoga derslerine girerek Köyceğiz'in doğal ortamda Meşhur sığla ağaçlarının altında yoga yapmaktan çok mutlu oldular.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu ,Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ında yoga severleri ziyaretleri ve bilgi alarak destek vermeleri tüm yoga severleri ayrıca mutlu etti.

Belediye Başkanı Kamil Ceylan yoga severlere festival boyunca Kulak mesire alanındaki tesisleri yogacıların gün boyu yaptığı etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Yoga günlerinde Tüm otel ve pansiyonların dolması sebebi ile Belediye kamping alanında bir çok çadır kurularak Köyceğiz yoga severleri ağırladı.Festival Alanı gece ve gündüz farklı etkinliklerin birada yaşanmasına vesile oldu. Yoga severler Köyceğiz'in doğası ve enerji dolu havasına hayran kaldılar .

Belediye başkanı Kamil Ceylan Yogacılara Aşure ve Köyceğiz'e özgü Göce Tarhanası yaptırarak tüm katılımcılara kendi elleriyle ikram etti

03-07 tarihleri arasında yapılan etkinliğe 500 yakın yogacının katılması festivalin gelecek yıl Uluslararası bir organizasyon olma yolunda büyük bir adım olduğu belirtildi.