3.KÖYCEĞİZ YOGA GÜNLERİ BAŞLADI

03-07 Ekim 2018 tarihleri arasında bu yıl 3 uncu düzenlenen Köyceğiz Yoga günlerine 500 yakın Türkiye'nin her tarafından gelen yoga severler katılıyor.

Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire alanında Sabah 6:30 da başlayan ve gece 22.30 kadar Türkiye'nin seçkin hocalarından ders alıp yoga yapan Yoga severler Köyceğiz 'e farklı bir renk ve enerji kattılar.

Köyceğiz halkı yoga severleri seviyor. Kent parkında yapılan etkinliklere yerel halktan da katılım yüksek Günlük yoga ve felsefesini öğrenmek isteyenler gün boyu yapılan etkinlere tamamen ücretsiz katılım sağlayabilir.

Köyceğiz Belediyesinin de destekliği Köyceğiz yoga günlerini Organize eden Avurveda uzmanı Ferhan Yüksel Bu yılkı katılımdan ve halkın ilgisinden memnunuz dedi.Türkiye'nin her ilinden yoga severlerin dışında bu yıl Viyana ve Kıbrıs'tan gruplarda katıldı.