Kuvvetli Sağanak

24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü Nedeniyle Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'ın Güne Özel Mesajı.

24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü Nedeniyle  Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'ın Güne Özel Mesajı.

24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü;

Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'ın Güne Özel Mesajı.

Değerli Meslektaşlarım, Önemli bir mesleği, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı siz değerli öğretmenlerimizi elbette ki bir günde anmak yeterli olmamakla beraber kendi aramızda birlik ve beraberliği olduğu kadar öğretmenlik mesleği hakkında da toplumun bilinçli ve duyarlı hale gelmesini sağlamak acısından her 24 Kasım öğretmenler için önemli bir fırsattır. Yurdumuzun her köşesinde bıkmadan, yılmadan bu kutsal görevi icra eden bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Mesleğe yeni katılan öğretmenlerimize aramıza hoş geldiniz diyor, ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarak bundan sonraki hayatlarında huzur temenni eder, bütün öğretmenlerimizin (meslektaşlarımın) öğretmenler gününü kutlarım. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.