24 Kasım 2018 Öğretmenler Günün'de Belediye Başkanımız  Kamil CEYLAN'ın Güne Özel Mesajı.

Değerli Meslektaşlarım, Önemli bir mesleği, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı siz değerli öğretmenlerimizi elbette ki bir günde anmak yeterli olmamakla beraber kendi aramızda birlik ve beraberliği olduğu kadar öğretmenlik mesleği hakkında da toplumun bilinçli ve duyarlı hale gelmesini sağlamak acısından her 24 Kasım öğretmenler için önemli bir fırsattır. Yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi İlçemiz Köyceğiz’de de bıkmadan, yılmadan bu kutsal görevi icra eden bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Mesleğe yeni katılan öğretmenlerimize aramıza hoş geldiniz diyor, ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarak bundan sonraki hayatlarında huzur temenni eder, bütün öğretmenlerimizin (meslektaşlarımın) 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.