Açık
Sıcak

24-28 Haziran 2019 Tarihleri Arasında Yapılacak Olan 22.Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Şampiyonası. (Bas.Yay.ve Halk.İlişk.Md.lüğü)

22. TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL TURNUVASI 24-28 HAZİRAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ DELTA PLAJINDA YAPILACAKTIR.
Değerli hentbol severler,
1998 yılında başlayan, Köyceğiz’ de 21 yıldır devam eden Köyceğiz Belediyesi ev sahipliğinde organize edilerek bir klasik hale gelen tüm üniversite ve spor camiasının kanıksadığı Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, bu yıl da gerçekleştirmek ve devam ettirmek adına bir eğitimci olarak onur duyarım.
22 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve emeği geçen öncelikle şampiyonaya, adını verdikleri Merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyor ve dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcülerimize, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.
Akdeniz ve Ege Bölgesinin birleştiği yerde Köyceğiz Gölünün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğiz’imizde, sizlerin de katılımıyla canlanan bir şampiyona olarak, artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yılda İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbol severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan İlçemiz Köyceğiz’e bekliyoruz.
Bu organizasyonun gerçek spor erdemliliği anlayışı içinde yaklaşılması adına tüm sporcularımıza başarılar diler tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Süreç içerisinde Köyceğiz’i onurlandırmanız bizleri mutlu edecektir. Saygılarımla