24 – 26 TEMMUZ 2018 1.NCİSİ DÜZENLENEN KÖYCEĞİZ TÜRKİYE VETERANLAR BEACH VOLLEY MASTERS ŞAMPİYONASI.

24 – 26 TEMMUZ 2018  1.NCİSİ DÜZENLENEN KÖYCEĞİZ TÜRKİYE VETERANLAR BEACH VOLLEY MASTERS ŞAMPİYONASI.

İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ'DE BU YIL 24 – 26 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA 1.NCİSİ DÜZENLENEN KÖYCEĞİZ TÜRKİYE VETERANLAR BEACH VOLLEY MASTERS ŞAMPİYONASI SONA ERDİ.

24-26 Temmuz 2018 tarihlerinde İlçemiz Köyceğiz de Muğla Voleybol Geliştirme ve Yaşatma Derneği ve Köyceğiz Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 1.Köyceğiz Türkiye Veteranlar Beach Volley Masters Şampiyonasında;

1.Köyceğiz Türkiye Veteranlar Beach Volley Masters Şampiyonasında, Kupalar sahiplerini buldu.

Köyceğiz Belediyesi ev sahipliğinde 24-26 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 1.Köyceğiz Türkiye Veteranlar Beach Volley Masters Şampiyonasında; 35 yaş üstü Erkekler; 1.incisi Köyceğiz Göl spor, 2.incisi Muğlaspor 3.üncüsü Muğla Voleybol Derneği oldu.

45 yaş üstü Erkekler: 1.inci Izmir Kartalları 2. İnci Muğlaspor 3.üncü Muğla Voleybol Derneği oldu.

35 yaş üstü Bayanlar; 1.inci Muğla Voleybol Derneği 2. inciKöyceğiz Gölspor 3.üncü Muğlaspor oldu.

45 yaş üstü Bayanlar: 1.inci Muğlaspor 2. İnci Muğla Voleybol Derneği 3.üncü Köyceğiz Göl Voleybol takımı oldu.

Şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini Köyceğiz Belediye Başkan Yard.A.Cemil Cem , Meclis Üyesi M.Nadi Pirci tarafından verildi. Muğla Voleybol Geliştirme ve Yaşatma Dernek Başkanı Alaattin Varol tarafından şampiyonada; Köyceğiz Belediye Başkan Yard.A.Cemil Cem ve Meclis Üyesi M.Nadi Pirci’ye plaket verildi. Diğer emeği geçen personele teşekkür Belgeleri sunuldu.