Sıcak

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 100. YILINI İLK GÜNKÜ COŞKUYLA HEP BİRLİKTE EVLERİMİZDE KUTLAYACAĞIZ.

Ne mutlu bize ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı büyük bir coşkuyla, gururla karşılamaya hazırız. Evlerini evlatlarıyla birlikte süsleyip bu güzel tabloyu oluşturan kıymetli hemşehrilerim ve değerli yavrularımıza sevgilerimi sunyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkulu bir şekilde kutlanması için,İlçemiz Köyceğiz Milli Eğitim Müdürlüğünün “Evim Bayrama Hazır” temasıyla evlerimizin balkonları ve pencerelerinin bayraklar ve resimlerle süslenmesi.

23 Nisan Perşembe günü saat 13.00 ile 15.00 arası, tüm resmi ve özel okul ve kurumların hoparlörlerinden 100.Yıl Marşı ve çocuk şarkıları yayını yapılacaktır.

Okullarımız kapalı olsa da evlerimizde bayram şenliği var!

HAYDİ KÖYCEĞİZ BALKONLARA❗

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı kutluyor, tüm hemşehrilerimizi 23 Nisan akşamı saat 21.00'de Belediye anonsumuzla birlikte balkonlarımızdan 100. yıl coşkusuyla (İlçemiz merkezi, Toparlar ve Yangı Mahallemiz ortak yayından) hep bir ağızdan Türk Bayraklarımızla İstiklal Marşımızı söylemeye davet ediyoruz.