12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI.

İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ DE ” 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI.

Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ‘’12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve İstiklal ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma proğramı öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan ” 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı ” İlçemiz Halk Eğitim Konferans Salonunda Saat 10.00 da gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına İlçe Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, Belediye Başkan V. M.Nadi PİRCİ, İlçe Jandarma Komutanı Evren KAPTAN, İlçe Emniyet Müdürü Burhan ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ, Resmi Daire Amirleri,Sivil Toplum Kuruluşları,Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve misafirlerin katıldıkları program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın sonunda protokol üyeleri programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.